Monday, December 31, 2012

Baby :)

Hai baby... welkam to da new world dear.... haish... bile laaa nak lekat kat diri sendrik plak...
# congrate kacik n abg nasir....

Saturday, May 12, 2012

Pusara....

Alhamdulillah.. Setelah 6 bulan pemergian arwah abah, hari ini pusara arwah abah telah selamat didirikan..
Abah,
Hari tu iman demam.. Tibe2 dia tanye mak mane atok.. Sebaknye kami mase tu....
Abah,
Kami semua merindui abah,,,
Al-fatihah....

Wednesday, April 4, 2012

tahlil...

Malam ni tahlil arwah tok ucu utk hari ke 3....

Semoga roh nye di rahmati Allah swt.....


Tp paling bengkeng....bile time org nak tahlil, ade pulak manusia2 kaki bodek ni amek gambar.....

Bro, x kisah la lu escort datok ke, datin ke waima tan sri pun, x perlu kot ko nak amek gambar2 utk tunjuk org2 tuh ade dtg majlis tahlil.......

Sangat annoying okeh......


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sunday, April 1, 2012

Wednesday, March 14, 2012

Juara boling bertahan

Tengok pada baju je, dah taw sape menang kan...


Published with Blogger-droid v2.0.4

Saturday, March 3, 2012

IKEA

Jalan jalan... cari makan + adnan sempit 2


Published with Blogger-droid v2.0.4

Thursday, March 1, 2012

My 27th Birthday . . Tq Zalaznor, Rozi & Eqa

Salam . . . . 

Lama dah tak menaip di blog.. Kuasa malas menguasai diri... Nafsu makan menjadi-jadi... (erk, ade kene ngena ke?) huhuhu....

Last 2 weeks, was my birthday.. 27th birthday.. OMG, rasa macam tak sanggup nak melangkah ke tahun ke 27.. Banyak lagi yang aku belum dapat kecapi/ kejar impian aku..

Untuk tahun ni, birthday aku ade suka dan duka... Yang suka tu, bila encik hubby dan minah-minah sengal (ofismate) celebrate birthday aku tahun ni... Guys, thanx so much... Yang duka pulak, bila tahun pertama aku celeb birthday tanpa ABAH.. selalu, mesti die pun akan wish. Paling tak pun, abah mesti bagi aku RM 10 . .  Abah, miss u...

Bawah ni, aku attached gambar-gambar masa surprise birthday aku... Enjoy the pictures ya....

Weehuuuu tahun ni dapat bunga dari encik Zalaznor... TQ dear.. sepanjang 6 tahun kenal, ini la first time dapat bunge.. anta kat opis lak tu.. ouch, speechless sangat... 27 kuntum okey.. :)) 

Tq Sopan @ Abg Wan KPMB for this 'yummy' pancake... hahaha... Special delivery from Aussie..

Save the date okey.. 21st February yearly . . .  

My CAKE!!! Haloh2.. sangat comey taw kek ni... Tq Cik Jii and Cik Qa... Speechless gak wey... ^^

 Tiup kek sambil 'salji-salji' berguguran . . .  ^_^

Most wanted . . . Kasi sula . . . . 

Sayang korang ketat-ketat... mmmuaaackssss... (ha, ade tak lovebite??) hahaha

Sayang kamoo jugak encik hubby.. mmmuuaaaackkssss.. :))

Okey.. muka dah macam hantu tepong gomak.. di buat dek mereka-mereka ini... 

Haha.. hati banyak gumbira... guys, THANX for made my day... My special day.. walaupon korang cakap aku tak nanges, tapi dalam hati korg taw x? wuuuu..wuuuuu.... Speechless sangat...

dan sekarang, aku dah kena mula plan something untuk bulan Mac nanti.... hehehe... (gelak jahat)...

Tuesday, February 21, 2012

Happy birthday Norzaihan

'happy birthday to u ,
happy birthday to u,
happy birthday to norzaihan,
happy birthday to u...'

 ~ HAPPY BIRTHDAY....~

21 Februari 1985-21 Februari 2011 = 27 years old . . 


 teng tenenggggg.... surprise cake from my craziest frens . . . 

dis is wat i never expected.... a bouquet of flowers from my beloved husband... tq my dear...

p/s : sangat2 happy sebab my fwens ade buat surprise celebration.. n yes, dat also unexpected... guys, u r sooooooooo kewl.. hahaha.. (next entry aku cite kay...)

p/s ; tahun pertama sambut birthday tanpa arwah abah.. salu mesti abah akn wish & bagi seploh hengget kat aku.... :((


Sunday, January 8, 2012

test...test......

okeh....arini monday.., cam bese, bile monday, mesti r sinonim dgn monday bkeus y blues...so, arini mood mmg tak menentu... hati rase nak marah.... kepala asek pikir iman kt umah....


ni muke semalam..... nampak tak seri di situ? kalah pengantin yg bersanding semalam.... muahaha...... :)

p/s : saje nak try buat blog gune gtab lak..... kekeke....,.