Tuesday, October 4, 2011

Wordless Wednesday .....

Hari ini adalah hari tanpa kata-kata.... so layan je la gambar ni.....

I need a new wallet.. takpe la if tak dapat brand Coach pun... (hak..hak..hak...tuih.....) 


Sunday, October 2, 2011

Suami vs Isteri


Yepp.. aku stick dengan kata-kata ni... Bagi aku, what goes around will comes around...  


Seorang lelaki yang menyayangi seorang wanita itu, tidak akan melepaskan kamu pergi.. walau dengan apa cara sekali pun... (tapi sekarang dah jd macam 1 trend 'kau tak nak lepaskan pastu ko sembur asid kat pompuan tu.. so dat pempuan tu akan merana & akan cacat.. bila dah jadi macam tu, sure takde orang nak kat perempuan tu kan?'... Gile keji lelaki macam ni....
Lelaki...... aku sendiri sukar nak cari apa maksud yang terisrat, berselirat dekat palotak lelaki ni... (kau tahu tak? kalo tau, tolong bagitahu....)


Seorang wanita, dia akan selalu marah, bengang, menyampah pada kamu (si lelaki) , tetapi percaya lah,  die akan tetap SETIA disisi kamu.... Ini pun aku percaya.. sebab ape? sebab aku mengalami situasi yang same.. Sebagai wanita, isteri dan ibu pada anak Zalaznor bin Mohamed Dini... aku mengaku, 4 tahun kahwin lebih banyak bergaduh.. Tapi, pastu mesti masing2 akan say 'Babi  Baby, I am Sorry... ' (such a nice situation actually).. then it will go to the next stage... ooopsss.....ngeee....;)) Kami  marah la macam mane pun, maki hamun la ape pun, ugut la ape pun, tp aku percaya, setiap insan ade kekurangan dan kelebihannya.....


Pesanan Penaja : Doakan kami bahagia ke akhir hayat... Amin... :)